Як приготувати цибулеві котлети: рецепт з найпростіших інгредієнтів

котлети, цибуля, оладки
Джерело: Pixabay

З цибулі можна приготувати безліч цікавих страв – від супу до мармеладу. Але наразі пропонуємо зробити справжні українські цибуляники – цибулеві котлети з хрусткою скоринкою та м’якесенькою соковитою серединкою.

Найпростіший і найсмачніший рецепт цибулевих котлет – у матеріалі Фактів ICTV.

Цибулеві котлети: рецепт

Бюджетна закуска з найпростіших інгредієнтів чудово підходить до супів, м’яса, риби або салатів. А якщо додати шинку, бекон чи ковбасу, смак цибулевих котлет стане ще краще. Спробуйте приготувати, це дуже легко.

Зараз дивляться

 Інгредієнти:

  • цибуля – 0,5 кг
  • яйця – 2 шт.
  • манка чи панірувальні сухарі  – 100 г
  • часник – 2 зубчика
  • сіль, чорний перець – до смаку
  • олія для смаження – 30 мл

Як приготувати цибулеві котлети

  1. Підготуйте продукти. Цибулю і часник слід почистити, помити та нарізати дрібним кубиком.
  2. Викладаємо цибулю з часником у глибоку миску, додаємо манку або панірувальні сухарі, яйця, сіль та перець. Все добре перемішуємо.
  3. Залишаємо суміш на 10 хв, щоб манка чи сухарі набрякли.
  4. На розігріту пательню наливаємо олію і формуємо котлетки.
  5. Смажимо по 2-3 хв з кожного боку до рум’яної скоринки.

Цибулеві котлети готові. Подавайте їх зі сметаною, домашнім майонезом з аквафаби чи іншим соусом, як-от сальса або гуакамоле. Смачного!

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка