Як смажити маршмелоу на багатті

зефір на вогнищі

Ви знаєте, як смажити маршмелоу правильно? У нас є перевірений часом рецепт!

Насамперед треба правильно підібрати зефір. Біло-рожеві кульки, які, власне, і звуться зефіром, не підходять. Вони просто розтануть на вогні.

Беріть маршмелоу білого кольору, він є різновидом пастили, але більш твердий і наче гумовий. Підсмажений на багатті, він вкриється рум’яною скоринкою і набуде приємного карамельного смаку. Водночас всередині залишатиметься м’яким, ароматним і неймовірно смачним.

Зараз дивляться

Як смажити маршмелоу на багатті

Інгредієнти:

  • маршмелоу білого кольору (для барбекю) – 1-2 упаковки (300-600 г)

Як смажити маршмелоу: рецепт покроково

  1. Беремо дерев’яний шампур (залізний не підійде), нагріваємо його гострий кінчик на полум’ї.
  2. Обережно прилаштовуємо на ньому маршмелоу. Розігрітий шампур увійде в смаколик, як у масло.
  3. Не опускайте шампур з зефіром у полум’я, бо спалите десерт. Тримайте над полум’ям.
  4. Щойно зефір збільшиться та вкриється золотавою скоринкою, відразу знімайте його з вогню.

Їсти маршмелоу, смажений на багатті, краще гарячим. Гості будуть у захваті від такого десерту. Особливо дітвора! Веселого святкування і смачного!

Джерело: Смачно

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка