Простий заливний пиріг з рибою, який можна подавати до супів та овочевих салатів – чудовий варіант для смачної вечері.
Ніжне тісто з ароматними шматочками риби задовольнить рецептори навіть гурманів. Рецепт рибного пирога – у матеріалі Факти ICTV.
Заливний пиріг з рибою: рецепт
Інгредієнти:
Зараз дивляться
- 500 г риби (лосось, хек, тріска, сом тощо)
- 1 цибуля
- 2 моркви
- 100 г вареного рису
- 3 яйця
- 200 мл молока
- 50 г вершкового масла
- 1 ст. л. рослинної олії
- сіль, чорний мелений перець, свіжа зелень – до смаку
Приготування
- Розігрійте велику пательню з олією. Обсмажте цибулю до рум’яної скоринки разом з тертою морквою, додайте сіль та перець та готуйте ще 7 хв.
- Збийте блендером яйця з молоком, сіллю та перцем до однорідної консистенції.
- Викладіть у форму для запікання шар рису, потім рибу з овочами. Повторіть це декілька разів. Залийте шари яєчно-молочною сумішшю.
- Поставте форму в попередньо розігріту до 180°C духовку протягом близько 40-50 хв, допоки верх не набуде золотистого кольору.
Прикрасьте заливний пиріг з рибою та подавайте гарячим або холодним.