Не домашньою в’яленою рибою єдиною: перевірки виявили причини почастішання випадків ботулізму

ботулізм
Джерело: Depositphotos

Перевірки, проведені на харчових підприємствах столиці, виявили, що 10-15% виробників продуктів харчування працюють з грубими порушеннями норм санітарної безпеки.

Про це в коментарі одному з провідних українських ЗМІ повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Олег Рубан.

– Щодня проводиться моніторинг понад 70 суб’єктів харчової промисловості. На 10-15% з них виявляються грубі порушення чинного законодавства з безпеки харчових продуктів. Тому ми спостерігаємо почастішання випадків ботулізму, – повідомив Олег Рубан.

Зараз дивляться

За його словами, сьогодні чітко налагоджений контроль за харчовими продуктами. Працює понад 15 груп спільно з Нацполіцією та муніципальною охороною.

Олег Рубан також повідомив, що останній випадок зафіксованого ботулізму якраз пов’язаний з порушеннями на промисловому виробництві. За цією справою відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Знайшли помилку в тексті?
Помилка