Галушки з гарбузом і сиром

галушки
Джерело: Depositphotos

Галушки – це прадавня українська страва, яку готували наші пращури. Євген Клопотенко вирішив додати до них гарбуз, що “ходить по городу і питається свого роду”.

 Інгредієнти:

  • 200 г гарбуза
  • 400 г борошна
  • 0,5 ч. ложки солі
  • 1 ч. ложка цукру
  • 10 мл кефіру
  • 25 г вершкового масла
  • 50 г твердого сиру

Приготування:

Зараз дивляться
  1. Зваріть гарбуз, зробіть з нього пюре.
  2. Додайте до пюре  борошно, сіль, цукор, кефір і замішайте тісто.
  3. Відставте тісто на 20 хвилин.
  4. З тіста формуєте галушки і варите в окропі 2 хвилини.
  5. Готові галушки перекладаєте у полив’яну миску додаєте шматок вершкового масла и посипаєте тертим сиром.

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка