Груша, запечена з сиром – покроковий рецепт наших бабусь

груша
Джерело: Pexels

У світі день кавуна відзначають у серпні, а ЗСУ подарувало нам привід святкувати цей день і в листопаді! Дякуємо всім, хто доклав зусиль, щоб Херсон знову став вільним!

А щоб від новини про звільнені українські міста й села було ще більш солодко, пропонуємо поласувати запеченою грушкою з сиром за рецептом незламних українських бабусь.

Груша — корисний фрукт, яким смакувати приємно як у теплу пору, так і в осінні холоди.

Зараз дивляться

Інгредієнти:

  • кілька достиглих груш
  • половина столової ложки сметани
  • чайна ложка лимонного соку
  • 150 г сиру (домашнього або будь-якого, який полюбляєш)
  • дрібка кориці та подрібнених горіхів
  • мед до смаку

Груші помити і розрізати навпіл уздовж. Середину вийняти ложкою, збризнути груші лимонним соком і додати дрібку кориці.

Окремо змішати сир, мед, сметану та викласти суміш всередину груші.

Загорнути кожну половинку груші в фольгу та запікати у духовці 25-30 хвилин при 180 °C.

Остудити та подавати до столу, прикрасивши подрібненими горішками та медом.

Джерело: Бережи себе

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка