Кабачки – це дієтичний овоч із малим вмістом калорій. Цей простий, але смачний овоч давно сподобався українцям, а консервацію з кабачка можна побачити у будь-якій коморі.
Як приготувати кабачки на зиму по-корейськи в домашніх умовах – читайте у матеріалі.
Кабачки по-корейськи відрізняються гострим і насиченим смаком, що додає їм пікантності та наповторного смаку.
Зараз дивляться
Кабачки на зиму по-корейськи: рецепт покроково
Спеції відіграють важливу роль у цій закусці, додаючи їй характерної гостроти, аромату та насиченості. Окрім рекомендованих в рецепті, можна також додати коріандр, паприку, чорний мелений перець та імбир.
Інгредієнти:
- 1 кг кабачків;
- 250 г ріпчастої цибулі;
- 7-10 зубків часнику;
- 1 солодкий болгарський перець;
- 0,5 кг моркви;
- 1,5-2 ст. л. солі;
- 100 г цукру;
- 0,5 склянки оцту;
- 0,5 склянки олії;
- 1/4 ч. л. перцю червоного меленого;
- 0,5 шт. перцю чилі.
Спосіб приготування:
- Кабачки та моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи. Обережно змішайте у мисці.
- Для заправки перемеліть перець, часник та цибулю (на м’ясорубці).
- З’єднайте всі інгредієнти у каструлі. Додайте туди цукор, сіль, оцет, олію.
- Вміст каструлі залиште на кілька годин, щоб овочі пустили сік.
- Через 5 годин все це залиште на сильному вогні, і поваріть хвилин 10 на повільному вогні, помішуючи.
- Розкладіть салат по банках і закрийте кришками.
- Охолоджуйте в перевернутому вигляді під пледом і сховайте на тривале зберігання.
- Якщо ви хочете їсти салат вже зараз, то варити овочі не потрібно. Просто розкладіть кабачки по банках і не дуже щільно закрийте кришкою.
- Після цього відправте банки на кілька днів у прохолодне приміщення або холодильник і подавайте до столу.