Курячі крильця на грилі – страва апетитна, проста і досить бюджетна. Нічого простішого, ніж курячі крильця на грилі немає. Та й на смак вони чудові. Особливо, якщо замаринувати їх в апельсиново-гірчичному маринаді.
Апетитний запах смажених крилець, який розлітається навколо, так і запрошує всіх до столу.
Курячі крильця на грилі
Інгредієнти:
Зараз дивляться
- 800 г курячих крилець
- 1 ст. л. гірчиці (в зернах)
- 1 ст. л. меду
- 1 шт. апельсин
- до смаку сіль, мелений чорний перець, куркума
Як приготувати курячі крильця на грилі:
- Спочатку зробіть маринад. Візьміть курячі крильця, покладіть у миску і додайте мед, гірчицю, сіль і сік одного апельсина. Попередньо зніміть з половини апельсина цедру.
- Залиште їх маринуватися за кімнатної температури на 3 години.
- Готуйте крильця на відкритому грилі, а якщо ви готуєте в домашніх умовах, тоді запечіть у духовці на режимі гриля. Готуйте крильця протягом 20-25 хвилин, перевертаючи їх з одного боку на інший кожні 3 хвилини. Щоб крильця вийшли соковиті, важливо їх не пересушити.
Курячі крильця на грилі готові. Подайте зі свіжими овочами та томатним соусом.
Збережіть цей рецепт у своїй кулінарній книзі та насолоджуйтеся смаком обіду чи вечері на свіжому повітрі з родиною та друзями.
Джерело: Євген Клопотенко