Смажені баклажани, які на смак виходять як гриби, з яйцем та часником, стануть чудовим доповненням не лише до святкового столу, а й до звичайної сімейної вечері.
Крім того, готувати такі баклажани дуже просто. Факти ICTV підготували для вас рецепт баклажанів як гриби, смажених у яйці.
Як приготувати баклажани як гриби: швидкий рецепт
Інгредієнти:
Зараз дивляться
Вам знадобиться:
- Баклажани – 5 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сіль та мелений чорний перець – до вашого смаку
- Часник – 2-3 зубки
- Сметана – 2 ст. л.
- Сушений базилік – до вашого смаку
Як готувати баклажани як гриби:
- Спершу потрібно ретельно помити та почистити від шкірки баклажани. Потім наріжте їх великими кубиками, посоліть та залиште на 15-20 хвилин, щоб зникла гіркота.
- Потім баклажани ретельно промийте у чистій воді та киньте на друшляк, щоб зайва рідина стекла. Перекладіть баклажани в миску, вбийте яйця, додайте подріблений часник, чорний перець, сушений базилік та сіль.
- Ретельно перемішайте масу та залиште на кілька годин. Через дві-три години перекладіть баклажани з яєчною рідиною на розігріту сковорідку та смажте до золотистої скоринки.
- Наприкінці додайте сметану, ретельно перемішайте, накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте ще 5-7 хвилин.
На смак баклажани вийдуть як смажені гриби. Смачного!