На смак як гриби: рецепт смажених баклажанів у яйці

Баклажани
Джерело: Unsplash

Смажені баклажани, які на смак виходять як гриби, з яйцем та часником, стануть чудовим доповненням не лише до святкового столу, а й до звичайної сімейної вечері.

Крім того, готувати такі баклажани дуже просто. Факти ICTV підготували для вас рецепт баклажанів як гриби, смажених у яйці.

Як приготувати баклажани як гриби: швидкий рецепт

Інгредієнти:

Зараз дивляться

Вам знадобиться:

  • Баклажани – 5 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Сіль та мелений чорний перець – до вашого смаку
  • Часник – 2-3 зубки
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Сушений базилік – до вашого смаку

Як готувати баклажани як гриби:

  1. Спершу потрібно ретельно помити та почистити від шкірки баклажани. Потім наріжте їх великими кубиками, посоліть та залиште на 15-20 хвилин, щоб зникла гіркота.
  2. Потім баклажани ретельно промийте у чистій воді та киньте на друшляк, щоб зайва рідина стекла. Перекладіть баклажани в миску, вбийте яйця, додайте подріблений часник, чорний перець, сушений базилік та сіль.
  3. Ретельно перемішайте масу та залиште на кілька годин. Через дві-три години перекладіть баклажани з яєчною рідиною на розігріту сковорідку та смажте до золотистої скоринки.
  4. Наприкінці додайте сметану, ретельно перемішайте, накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте ще 5-7 хвилин.

На смак баклажани вийдуть як смажені гриби. Смачного!

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка