Фото Їжа

Найсмачніший теплий салат із телятиною: рецепт з овочами та кунжутом

Теплий салат з телятиною

Теплий салат із телятиною – саме те, що потрібно, щоб насолодитися вишуканою стравою, яку легко і просто можна приготувати в домашніх умовах.

Він поєднує в собі ніжність телятини з багатим смаком свіжих овочів, створюючи неперевершену гармонію смаку та аромату. Варто приготувати найближчим часом цей апетитний тренд сезону!

Рецепт теплого салату з телятиною нескладний, а інгредієнти можна додавати до вашого смаку та уподобань.

Зараз дивляться

Наш вибір – теплий салат із телятиною та овочами, посипаний смаженим білим кунжутом з секретною заправкою.

Як його готувати та що додати у секретну заправку – читайте нижче.

Як приготувати теплий салат з телятиною

Для прикрашання можна поєднати два види кунжуту: білий та чорний.

Інгредієнти:

  • телятина – 300 г
  • помідори чері – 7-8 шт.
  • печериці – 7-8 шт.
  • рукола – 1 пучок
  • болгарський перець (великий) – 1 шт.
  • оливкова олія для смаження – 2 ст. л.
  • часник – 1 зубок
  • розмарин – 1 гілочка
  • сіль, мелений чорний перець – до смаку

Для заправки:

  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 1 ч. л.
  • часник (маленький) – 1 зубок
  • орегано – дрібка

Для прикрашання:

  • кунжут білий смажений – 2 ч. л.
  • бальзамічний оцет – до смаку

Найсмачніший теплий салат із телятиною: рецепт

  1. М’ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими слайсами або смужками. М’якоть болгарського перцю нарізаємо смужками або середнього розміру шматочками. Печериці розрізаємо навпіл або нарізаємо пластинками. Часник розчавлюємо ножем.
  2. У сковороду вливаємо оливкову олію, викладаємо часник, розмарин і телятину. Готуємо, часто помішуючи, до приємного золотавого кольору м’яса.
  3. Додаємо у сковороду печериці і готуємо, періодично помішуючи, близько 10 хвилин.
  4. Потім викладаємо болгарський перець. Смажимо 2-3 хвилини.
  5. У мисці поєднуємо руколу і розрізані навпіл помідори чері.
  6. Тепер викладаємо теплі інгредієнти та акуратно перемішуємо.
  7. Салат викладаємо на білу пласку тарілку для подачі.
  8. Поливаємо салат заправкою і бальзамічним оцтом.

Теплий салат з телятиною та овочами готовий. Посипаємо кунжутом і подаємо до столу.

Теплий салат з телятиною: заправка

Поєднуємо оливкову олію з соєвий соусом, орегано та пропущеним через прес зубком часнику.

Тепер, коли ми знаємо секрети створення ідеального теплого салату з телятиною та заправки до нього, рушаймо на кухню! Варто експериментувати зі складом овочів та спецій, щоб створити свій власний шедевр. Смачного!

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка