Ніжний та ароматний десерт. Як приготувати цитрусове печиво

цитрусове печиво
Джерело: Новий канал

Цитрусове печиво — ніжний й ароматний десерт, які можна приготувати власноруч і потішити близьких домашньою випічкою.

Алекс Якутов

Шеф, експерт реаліті На ножах Алекс Якутов поділився рецептом сирного печива з виразними цитрусовими нотками, яке можна приготувати за 30 хвилин, враховуючи випікання.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир – 150 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 180 г
  • Цедра 1 лимона або апельсина
  • Цитрусовий сік – 20 мл
  • Борошно – 400 г
  • Розпушувач – 10 г

Приготування

  1. Зблендеруйте до однорідної маси сир, масло, яйця, цукор, цедру та сік.
  2.  Додайте борошно та розпушувач.
  3. Сформуйте кульки і трохи приплюсніть. За бажанням посипте дрібно нарубаними горіхами.
  4. Випікайте 15-20 хвилин за температури 180 градусів.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка