Новорічне меню. Як приготувати цибулю-порей у вершковому соусі з шампанським

Новорічне меню. Як приготувати цибулю-порей у вершковому соусі з шампанським
Джерело: Новий канал

Цибуля-порей, томлена у вершковому соусі з шампанським, тархуном і зеленою цибулею, буде чудовим доповненням до новорічного столу.

Учасник реаліті Пекельна кухня на Новому каналі Равшан Хамідов поділився оригінальним рецептом страви, яку можна додати до новорічного меню.

Равшан Хамидов

Зараз дивляться

– Біла частина порею – фантастична. Має дуже насичений смак, який гідний виступити головною скрипкою на цьому святі смаку, – каже Равшан Хамідов.

Інгредієнти:

  • Шампанське – 100 мл
  • Вершки 30% – 300 мл
  • Тархун – 5 г
  • Цибуля-порей – 2 шт.

Приготування:

  • Шампанське випаруйте тричі.
  • Додайте вершки і ретельно перемішайте, додайте тархун.
  • Томіть цибулю-порей на повільному вогні до готовності (10 хвилин).
  • Вимкніть вогонь і засипте дрібно нарізану зелену цибулю.
  • Цибулю порей необхідно ретельно промити, використовуємо лише білу частину.
  • Зафіксуйте шпажками та обпечіть з усіх боків.
  • Приберіть шпажки.

Сервірувати тарілку потрібно пореєм, соусом і прикрасити листям базиліка та тархуна.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка