Якщо у вас немає часу на довгі приготування, а хочеться зробити щось смачне, то цей рецепт для вас. Лише 10 хвилин і ідеально збалансований за смаком рибний паштет буде у вас на столі, обіцяє шеф Євген Клопотенко. Єдине, що важливо в цьому рецепті – якісні консерви. Упевнений, що паштет із сардин стане однією з ваших улюблених страв.
Як приготувати паштет з сардин за десять хвилин
Інгредієнти
Приготування:
Зараз дивляться
- Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури.
- Відкрийте банку з сардинами, витягніть рибу з масла і викладіть на паперовий рушник, щоб масло вбралося.
- Листя петрушки дрібно порубайте.
- У невеликій мисці змішайте вершкове масло, сардини, зелень, цедру лимона і сік лимона.
- Вимішайте виделкою до отримання однорідної маси. Можна перебити блендером, щоб паштет вийшов більш однорідним і пухким.
- Додайте сіль за смаком. Подавайте з грінками з житнього хліба.
Читайте також:

Джерело: Євген Клопотенко