Nutella — це горіхова паста з какао, що продається більше ніж у 100 країнах світу. Хоч смакувати нею люблять усі, не кожен може дозволити собі часто купувати горіхову пасту. Крім того, навіщо витрачати більше, якщо приготувати смачну нутеллу можна вдома.
Як приготувати нутеллу в домашніх умовах – читайте в нашому матеріалі.
Рецепт Nutella
Інгредієнти:
Зараз дивляться
- какао – 3 ст. л;
- яйця – 2 шт;
- молоко – 400 мл;
- цукор – 300 г;
- фундук – 250-300 г;
- борошно – 4 ст. л;
- масло вершкове – 2 ст. л;
- ванілін – дрібка.

Фото: Depositphotos
Приготування:
- Яйця з’єднайте з цукром, ваніліном та какао до однорідності.
- Молоко розділіть на три рівні частини.
- Одну частину молока та усе борошно додайте до суміші.
- Ретельно усе перемішайте – маса повинна бути без грудочок.
- Додайте усе молоко та вершкове масло і перемішайте.
- Перелийте нашу нутеллу у зручну посудину та поставне на водяну баню (нутелла не повинна закипіти).
- Тільки-но маса почне булькати, знімайте з вогню та дайте їй охолонути.
- Паралельно, за допомогою блендера, подрібніть горіхи до однорідності.
- Горіхи додайте до нутелли та ретельно перемішайте.
- Перемістіть нутеллу у баночку та поставте в холодильник на дві-три години.
Смачна, а головне – корисна горіхова паста готова!
Читайте також:
