Фахівці популярного медичного онлайн-ресурсу Бережи себе діляться класичним рецептом імбирного печива. Важливе правило в приготуванні імбирного печива та пряників – не бійтеся імпровізувати, нагадують фахівці.
Як приготувати імбирне печиво
Інгредієнти:
- 400 г борошна;
- 250 г цукру;
- 250 г розтопленого вершкового масла;
- 3 яйця;
- 1,5 ч. л. какао-порошку;
- 0,5 ч. л. розпушувача для тіста;
- 2 ст. л. насіння кунжуту;
- мелений імбир і кориця за смаком.
Приготування:
Зараз дивляться
- Для приготування тіста змішайте борошно, масло, цукор і яйця.
- Додайте какао-порошок, корицю, імбир, кунжут і розпушувач.
- Ретельно змішайте та замісіть тісто.
- Загорніть тісто в харчову плівку та залиште в холодильнику на кілька годин.
- Після розкачайте тісто до товщини близько 5 мм. Виріжте фігурки за допомогою форм.
- Випікайте імбирне печиво в духовці при 200 °С протягом 10-15 хвилин.
Джерело: Бережи себе
Читайте також:
