Фото Їжа

Імбирне печиво: класичний рецепт

імбирне печиво
Джерело: Pixabay

Фахівці популярного медичного онлайн-ресурсу Бережи себе діляться класичним рецептом імбирного печива. Важливе правило в приготуванні імбирного печива та пряників – не бійтеся імпровізувати, нагадують фахівці.

Як приготувати імбирне печиво

Інгредієнти:

  • 400 г борошна;
  • 250 г цукру;
  • 250 г розтопленого вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 1,5 ч. л. какао-порошку;
  • 0,5 ч. л. розпушувача для тіста;
  • 2 ст. л. насіння кунжуту;
  • мелений імбир і кориця за смаком.

Приготування:

Зараз дивляться
  1. Для приготування тіста змішайте борошно, масло, цукор і яйця.
  2. Додайте какао-порошок, корицю, імбир, кунжут і розпушувач.
  3. Ретельно змішайте та замісіть тісто.
  4. Загорніть тісто в харчову плівку та залиште в холодильнику на кілька годин.
  5. Після розкачайте тісто до товщини близько 5 мм. Виріжте фігурки за допомогою форм.
  6. Випікайте імбирне печиво в духовці при 200 °С протягом 10-15 хвилин.

Джерело: Бережи себе

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка