Фото Їжа

Салат з кореня селери та каперсів під майонезом

Салат з кореня селери та каперсів під майонезом
Джерело: Depositphotos

Корінь селери часто додають до овочевого або м’ясного рагу. А цей коренеплід можна вживати у сирому вигляді та поєднувати з різними ароматними заправками. Шеф Євген Клопотенко створив салат із кореня селери з каперсами та майонезом.

Як приготувати салат з кореня селери та каперсів під майонезом

Інгредієнти:

  • 300 г кореня селери
  • 1 ч. л. каперсів
  • 1 ст. л. солодкої гірчиці
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 50 мл майонезу
  • 2 гілочки кропу
  • сіль до смаку

Приготування:

Зараз дивляться
  1. Візьміть корінь селери, очистьте та поріжте соломкою. Перекладіть до миски, в якій будете заправляти салат. Помийте 2 гілочки кропу, обсушіть паперовим рушником та дрібно поріжте.
  2. Додайте до селери 1 ст. ложку солодкої гірчиці, 1 ст. ложку лимонного соку, кріп та 1 ч. ложку каперсів, які можна подрібнити ножем чи залишити цілими.
  3. Заправте салат із селерою майонезом. Перемішайте, аби всі інгредієнти рівномірно розподілилися та одразу подавайте до столу.

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка