На світле свято Великодня завжди хочеться приготувати щось дуже смачне та незвичайне.
Сирна паска зі згущеним молоком – це ніжний та неймовірно солодкий десерт, який чудово підійде для святкового столу на Великдень 2024 року. Така запашна паска порадує вас смаком та ароматом, а також гладенькою й однорідною консистенцією.
Факти ICTV підготували для вас покроковий рецепт сирної паски зі згущеним молоком.
Зараз дивляться
Рецепт сирної паски зі згущеним молоком
Загалом сирна паска зі згущеним молоком готується 30 хвилин.
Інгредієнти:
- сметана – 250 г;
- сир (9% жирності) – 1,25 кг;
- цукати – 70 г;
- родзинки – 70 г;
- згущене молоко – 400 г;
- цукор коричневий – 60 г;
- ванільний цукор – 1 ч. л.;
- вершкове масло – 250 г.
Спосіб приготування:
- Промиваємо і сушимо 70 г родзинок.
- Перетираємо 1,25 кг сиру через сито.
- Додаємо до сиру 250 г розтопленого вершкового масла, 60 г цукру, 1 чайну ложку ванільного цукру.
- Все збиваємо міксером до однорідності.
- Додаємо 400 г згущеного молока, 250 г сметани, 70 г родзинок, 70 г цукатів.
- Все добре перемішуємо.
- Готуємо форми. На дно необхідно покласти три шари марлі. Після цього можна викладати сирну паску зі згущеним молоком і залишити в холодильнику на один-два дні. Підставте під форму посуд, щоб зібрати рідину, яка стікатиме з сиру.
Читайте також:
