Фото Їжа

Як приготувати тирамісу без яєць: швидкий рецепт десерту покроково

тирамісу без яєць: швидкий рецепт
Джерело: Unsplash

Коли мова заходить про десерти, один з перших, на який зазвичай звертають увагу, – це тирамісу. Цей італійський шедевр став справжнім хітом у світі кулінарії завдяки своїй неймовірній смаковій гармонії та простоті приготування.

Тирамісу в класичному виконанні можна смачно приготувати й без яєць. Головне – щоби всі інгредієнти були свіжими та якісними. Вже в магазині оберіть найжирніші вершки, щоби десерт був апетитнішим.

Як приготувати тирамісу без яєць –  читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Зараз дивляться

Тирамісу без яєць – рецепт

Якщо ви готуєте тирамісу для дітей, не забудьте відмовитися від алкоголю у просоченні.

Інгредієнти:

  • савоярді (печиво) – 350 г;
  • маскарпоне – 350 г;
  • вершки – 400 г;
  • цукрова пудра – 5 ст. л.;
  • кава – 200 мл;
  • коньяк – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Сир розтерти разом із пудрою.
  2. Вершки збити і ввести в сирну масу.
  3. Каву змішати разом з коньяком і замочити у нього печиво.
  4. Помістити все це у форму, викласти шар крему, знову печиво і крем.
  5. Покрити тирамісу з савоярді без яєць шаром какао.
  6. Після цього покладіть на дві години в холодильник.

Тирамісу – це не просто десерт. Це справжній кулінарний шедевр, який завойовує серця і смаки людей у всьому світі. Простота приготування і неперевершений смак роблять його ідеальним вибором для будь-якої вечірки чи святкування. Так що не соромтеся спробувати приготувати його вдома – ваші смакові рецептори будуть вам вдячні!

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка