Пообідали в ресторані: на Буковині сталося масове отруєння туристів

отравление
Джерело: Depositphotos

У Чернівецькій області, в селі Мигове, зафіксовані два випадки гастроентероколіту. Ще 14 осіб звернулися до місцевих медиків з симптомами харчового отруєння. Про це повідомила начальник Головного управління Держпродспоживслужби області Аліна Гаєвська.

Гастроентероколіт – одночасне запальне захворювання шлунка, товстого і тонкого відділів кишечника шлунково-кишкового тракту.

– Вчора, 16 січня, до нас надійшло екстрене повідомлення про звернення двох осіб з симптомами підвищеної температури і блювання, – зазначила Аліна Гаєвська.

За її словами, хворих доставили каретою екстреної медичної допомоги з села Мигове в обласну клінічну лікарню, де попередньо був встановлений діагноз гастроентероколіт.

Зараз дивляться

Повідомляється, що всі постраждалі відмовилися від подальшої госпіталізації. З їхніх слів стало відомо, що ознаки нездужання з’явилися незабаром після того, як вони пообідали в сільському ресторані Гетьман.

Наразі тут проходить епідеміологічне розслідування.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка